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Two questions were submitted within the submittal deadline. Take note of the questions and answers below.
Question 1:	Is HUD form 50071 required to be submitted with the proposal?
	SFHA Answer: 

YES. All Respondents shall include HUD Form 50071. The Request for Proposal states it is a “required” form. For clarification purposes, the form simply states that no applicant will use Federal funds to influence a federal transaction.
Question 2:	Regarding Section 3.1.5.  In that section, the Authority asks for Client information, including public housing authorities.  The RFP says that the listing should include at a minimum the following categories:  ownership type; year established; office locations; number of employees; description of firm’s core business lines; and principles of the Firm/ Agency/ Organization.  Our question is whether we can omit these categories of information since we represent public entities, not private entities, and plan to respond to this question with a list of public housing authorities we have represented, and the types of work we have done for them.
	SFHA Answer:
	Respondents may answer Section 3.1.5 by stating only the client agency/firm name and type of work performed.	
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